HİZMETLERİMİZ


KÜÇÜKBAŞ ADAK VE KURBAN

İstanbulda'da Adaklık ve Kurbanlık satış kesim ve bağış hizmetleri sunmaktayız.Firmamız adaklık kurban pazarında uzun senelere dayanan tahminen 15 senelik tecrübeye sahiptir. Kurban kesim işlemlerimiz islami kaidelere makul olarak eksper kasaplar doğrulusunda uygulanmaktadır. Satışa verdiğimiz kurbanlıklar sıhhatli olup baytar doktor doğrulusunda derli toplu kontrolleri uygulanmaktadır.Yerli imal edilen kurbanlıklar satışa sunulmakla olup mutlaka ithal hayvan satışımız yoktur.

Vekaleten adak ve kurbanlık kesimi uygulanmaktadır.Dilerseniz adınıza resmi belgeler karşılığında resmi müessese ve kuruluşlara adak ve kurbanlarınız teslim edilir. Adaklık ücretleri kurbanlık'ların ağırlığına cinsine göre değişiklik göstermektedir. Kesim Paketleme Teslimat (Servis) Bağış Hizmetleri Bedavadır. Adaklık koyun koç toklu keçi ve büyükbaş satışımız bulunmaktadır.Yemelik oğlak ve kuzu türünden küçükbaş bünyemizde mevcuttur.

Vekaleten adak ve kurbanlık kesimi uygulanmaktadır.Dilerseniz adınıza resmi belgeler karşılığında resmi müessese ve kuruluşlara adak ve kurbanlarınız teslim edilir. Adaklık ücretleri kurbanlık'ların ağırlığına cinsine göre değişiklik göstermektedir. Kesim Paketleme Teslimat (Servis) Bağış Hizmetleri Bedavadır. Adaklık koyun koç toklu keçi ve büyükbaş satışımız bulunmaktadır.Yemelik oğlak ve kuzu türünden küçükbaş bünyemizde mevcuttur. Kurbanlıklar tabii yollarda beslenilmiş olup herhangi bir şeklinde yapay yem verilmemiştir.
VEKALETEN KURBAN KESİM TESLİMAT VE BAĞIŞ İŞLEMLERİ
Vekaleten Kurbanı kestirecek şahıs telefonla sözlü tek şeklinde vekaleti verir. Kesilecek kurbanın türü söylenerek vekalet verilir. Video kaydı istenildiği takdirde bireyin ismi soyadı ve keseceği kurbanın türü söylenerek video çekimi yapılır. Video Whatsapp,E-Posta E-posta olarak size ulaştırılır. Canlı yayın ahenkli mobil programları ile işlek olarak kesimi izleyebilirsiniz. Vekaleten kestirmiş olduğunuz kurbanı ev ya da iş vb.


BÜYÜKBAŞ ADAK VE KURANLIK

Adak kurban satışı için İstanbul’un en tercih edilen firmalarından olan Karaca Adak Kurban, adak kurbanınız için gerekli tüm işlemleri üstün bir hassasiyet ile gerçekleştirmektedir. Adak kurbanınızla alakalı vekalet vererek de tüm kesim ve parçalama işlemlerini dini usüllere göre yaptırtabilirsiniz.
Büyükbaş veya küçükbaş adak kurban kesim işlemlerini vekalet vererek halletmek isterseniz, kurban eti İstanbul’un belirli semtlerine ücretsiz servisimiz ile teslim edilmektedir. Şayet bir hayır kurumuna bağışlamak isterseniz teslimat sınırlarımız içinde bulunan hayır kurumlarına da ücretsiz teslimat gerçekleştirmekteyiz.
Adak kurban satışı noktasında tüm taleplerinize en hızlı çözümü sunarak memnuniyetinize önem veriyoruz. Adak kurban satışı ve teslimatı ile alakalı detaylı bilgi almak için iletişim sekmesinden bizi hemen arayabilirsiniz.

KARACA ADAK


0 530 311 76 16